Dennis Pasterstein

Erään poliisirikollisen rikosten paljastuminen

Poliisirikollinen Dennis Pasterstein

Suomessa poliisirikollisuus ja poliisirikollisten paljastuminen on saavuttanut aivan uudet näkökulmat. Verkon aikakautena mikään ei jää enää paitsioon.

Suomessa poliisiksi hakeutuu ikävä kyllä yhteiskunnan ulkopuolelle jääviä sekä sellaisia jotka käyttävät poliisin statusta pelkän oman elintasonsa päämäärien hyväksi vahingoittaen poliisin uskottavuutta sekä kokonaisvaltaisesti poliisia

Juutalainen Dennis Pasterstein (kuvassa) on todiste mädästä hedelmästä suomalaisen poliisilaitoksen korissa. Pasterstein sai 2000- luvun alussa sanktiot Suomen eduskunnan poliisin laillisuutta valvovalta viranomaiselta laittoman kotietsinnän takia Helsingin Kampissa. Asian ja siihen liittyvät dokumentit ovat jokaisen nähtävissä jos ne haluaa nähdä. Hyvä ettei juutalainen saanut samalla kertaa haastetta tuomiostuimeen virkarikoksesta.

Muun muassa Ruotsissa poliiseja tuomitaan virkarötöksistä jo vankilaankin siviiliväylillä.

Jokainen moraalin omistava poliisi olisi tuossa vaiheessa ymmärtänyt itsekin ettei sovellu poliisiksi. Mutta ei tämä mies. Välittömästi tapauksen jälkeen Pasterstein luikki häntä koipien välistä Pasilasta B-kansalaisten Malmille liikennepoliisiksi. Siellä poliisin statuksen raiskaamisen ohella häneltä liikenee hieman aikaakin virkatyön hoitamiseen omien puuhastelujen viedessä ajasta aimo osa. Pätemisen tarve juutalaisella on nimittäin edelleen kova!

Tukihuijaukset, virkavallan anastukset ja törkeät varainkeräysrikokset

2000- luvun alussa Pasterstein on osallistunut poliisiyhdistyshuijauksiin nk Police Basket- tukipetoksiin hallituksen puheenjohtajan ominaisuudessa.

Pasterstein on ollut kyseisissä petoksissa juridisena vastuumiehenä antaen suostumuksen ja jopa yllyttäen huonomaineisia puhelinmyyntiyrityksiä poliisin arvon vahingoittamiseen, virkavallan anastuksiin, varainkeräysrikoksiin sekä yrittäjiin kohdistuviin massapetoslaskutuksiin. Pasterstein on ollut tietoinen mitä on tapahtunut. Yksinkertaista.

Kyse on ollut huonosta maineestaan kärsivän puhelinmyyntiyrityksen välityksellä yrittäjien vahingoittamista ja erehdyttämistä ”mainostajiksi” suppealla levikillä jaettaviin nopeasti väsättyihin arvottomiin käytännössä vihkosiin. jotka on jaettu niihin ”mainostajiksi” huijattujen kesken. Aiheesta voi lukea täältä

Kyseisten police Basket poliisiyhdistys- tukihuijausten uhreja on suomessa sadottain, Pastersteinin petosten aktiiviaika on 2005-2012 sekä kokonaisuuden rikoshyödyn pyöriessä sadoissa tuhansissa euroissa.

Kuutamokeikat ja omat askareet

Pastersteinin aika on riittänyt myös kuutamokeikkoihin ja ”saneerauksiin”. nopeasti on hankittu asuinhuoneistoja ja vuokrailtu niitä. Mitenkäs muuten, kaikki mihin juutalainen kätensä on lyönyt on muuttunut nopeasti silkoksi. aiheesta lisää

Pätemisen narsistinen tarve

Lisää aiheesta, tälläisessä roskalehdistössä juutalainen Pasterstein mainostaa omaa mitätöntä henkilökohtaista egoaan.

Lisää aiheesta, tälläisessä roskalehdessä Pasterstein mainostaa omaa mitätöntä henkilökohtaista egoaan.

Totuus, suomalainen poliisi arvo historiansa heikoin

Lisää aiheesta, entisen poliisin tarina näin epärehellinen suomalainen poliisi on

Lisää aiheesta, poliisiyhdistys- huijauksia tehtailevan puhelinmyyntiyrityksen entisen työntekijän tarina

Lisää aiheesta, Suomen poliisin arvo nyt historiansa heikoin


Design a site like this with WordPress.com
Aloitus